Mieke Dierckx & Lies Mertens
Drôme steunt onze Belgische labels 

We willen allemaal een handtas die niet alleen mooi en tijdloos is maar ook praktisch. Laat dit nu net datgene zijn waar de collectie van Mieke Dierckx voor staat. Haar handtassen zijn al een paar seizoenen bij ons in de winkel terug te vinden, wij staan namelijk helemaal achter haar stijl en visie.

Elke handtas is ambachtelijk vervaardigd uit sterk en kwaliteitsvol leder. De oplages zijn beperkt waardoor ieder stuk een unieke touch krijgt.

Grafisch ontwerpster Lies Mertens kon maar geen tas vinden die zowel stijlvol als kwaliteitsvol genoeg was om haar laptop en boeken in op te bergen. Dit motiveerde haar om zelf aan de slag te gaan. Jaren later kan ze met trots vertellen daar haar eerste collectie gelanceerd is en wij bij Drôme kunnen met trots vertellen dat deze beschikbaar is bij ons de winkel.

De hele collectie is vervaardigd uit bioleder en door de toevoeging van een natuurlijke, waterafstotende toplaag ook beschermd tegen regen. 

Beide dames staan volledig achter het idee van duurzame en fair made producten. Zo ontwerpen zij alles zelf en worden de handtassen vervaardigd in Portugal, in ethisch en ecologisch verantwoorde omstandigheden. Ook bij Drôme vinden wij dit bewustzijn erg belangrijk en staan wij maar al te graag achter merken met deze visie.